Urla’nın Kurtuluş Şenlik Programları,Yeni Türkü ve Uygur Kardeşler..


Urla’da Yeni Türkü ve Uygur Kardeşlerle kutlama
Urla, kurtuluşunu 3 günlük bir şenlikle kutlayacak.
Urla Belediyesi, Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91’nci yılı dolayısıyla 3 günlük bir şenlik programı düzenledi.
Urla’nın kurtuluş gününe layık bir coşkuyla kutlanması adına düzenlenen etkinliklerin ilk gün programı, Türk Kızılay’ı Urla Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilecek. 10 Eylül Salı günü başlayacak şenlikte ilk gün Mikop ve ekibi sahne alacak.
12 EYLÜL’E DAMGASINI
YENİ TÜRKÜ VURACAK
Kurtuluş Şenliklerinin ikinci günü olan 11 Eylül Çarşamba günü ise, Urla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin hazırlamış olduğu geleneksel çocuk oyunlarıyla başlayacak. Günümüz teknolojisinde boğulan ve obezite tehlikesiyle büyüyen çocuklara, geleneksel çocuk oyunlarını öğretmek ve bu oyunları yaşatmak adına saat 16.00’da, Urla Demokrasi Parkı’nda düzenlenen etkinliğin ardından Urlalılar ‘Süheyl ve Behzat Uygur Şov’la eğlenceli saatler yaşayacaklar.
Saat 21.00’de Urla Cumhuriyet Meydanı’nda interaktif bir şov gerçekleştirecek olan Uygur kardeşler, Urla’nın kurtuluş günü olan 12 Eylül’de sahneyi Yeni Türkü’ye devredecek.
